A társaságról

Cégünk az ipari ragasztók legszélesebb kínálatával van jelen a szlovák, cseh és magyar piacon. Olyan ismert márkákat forgalmazunk, mint a Neoflex, a Leuenberger és a Menichetti. Az ipari ragasztók értékesítésére specializálódott kevés cég egyike vagyunk, amely ügyfeleinek szervizt és minőségi tanácsadást biztosít.

Kik vagyunk?

Az AGGLU SK, s.r.o. korlátolt felelősségű társaság a szlovák, cseh és magyar piacon működő progresszív, dinamikusan fejlődő, növekedő cég. Elsősorban világcégek által gyártott ipari ragasztókat forgalmazunk és értékesítünk.  Nemcsak forgalmazással és értékesítéssel foglalkozunk azonban, ügyfeleinknek tanácsadást és konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is.

Mivel foglalkozik cégünk?

Nemcsak forgalmazással és értékesítéssel foglalkozunk, ügyfeleinknek tanácsadást és konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

Ügyfeleinknél kiváltjuk a technológus szakembert, beállítjuk a gépeket, berendezéseket.

Mi Önökért vagyunk, ugyanis számunkra ügyfeleink elégedettsége és sikeressége a legfontosabb.

Régiónkban támogatjuk a sportéletet és a gyermekeket megcélzó projekteket. Legyen szó iskolába szánt felszerelésről vagy önkéntes tűzoltókról, cégünk egy alkalmat sem mulaszt el, hogy visszaadjunk valamit a társadalomnak.

A jövő

Jelenlegi törekvésünk az, hogy megtartsuk közép-európai piacvezető szerepünket. Tímünk folyamatosan építi, fejleszti az AGGLU márkát, amely ennek köszönhetően vált a minőség és a megbízhatóság szinonimájává.

Miért válasszon éppen bennünket?

A minőségi, első osztályú szolgáltatások biztosítását célzó üzleti filozófiánk nemcsak az ügyfeleinkre, hanem munkatársi gárdánkra is vonatkozik. A piacon folyamatosan nő a minőségi ipari ragasztók iránti kereslet, ezzel együtt kellene növekedni a minőségi munkatársak iránti keresletnek is. Ezért olyan leendő munkatársakat keresünk, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy etikusabbá tegyük az üzleti világot. Kíván Ön velünk együtt fejlődni?

Cégünk alapértékei és filozófiája

Számunkra ügyfeleink sikere a legfontosabb. Más vállalkozásoktól eltérően úgy véljük, hogy az együttműködés nem fejeződik be a megvásárolt ragasztó leszállításával; számunkra az is fontos, hogy ügyfeleink helyesen tudják használni termékeinket. Előtérbe helyezzük az ügyfeleinkkel való egyéni törődést, hogy minél pontosabban megállapíthatóak legyenek a ragasztandó tárgyak paraméterei.
A jelenlegi technológiai fejlettség szintjén a legkisebb eltérés is gondot okozhat a gyártás során, mi azonban az Ön rendelkezésére állunk, betanítjuk a munkatársakat, és segítünk beüzemelni a berendezést. Igen egyszerű módon tesszük mindezt: Ön helyett elvégezzük a munkát.

  • Lecserélődött a kezelőszemélyzet, és az új munkatárs nem tudja kezelni a gépet?

Elküldjük Önhöz kereskedelmi és műszaki tanácsadónkat, aki segít a dolgozónak úgy beállítani a gépet, hogy az megfelelően működjön. Az új kezelőszemélyzet tehát pontos instrukciókat kap arra nézve, milyen paramétereket kell betartani a hibamentes üzemelés érdekében. Az általunk biztosított konzultációs lehetőség azonban nemcsak a gépek helyes beállítására korlátozódik, segítünk a ragasztó alkalmazása során fellépő problémák kezelésében is.

  • Pontosan meg kellene határoznia, milyen ragasztóra lesz szüksége egy új projekthez?
  • A meglevő paraméterek mellett kíván alkalmazni olyan anyagot, amellyel még nincs tapasztalata?

Azért vagyunk, hogy tanácsot adjunk Önnek. Az általunk nyújtott megoldások azonban nemcsak az anyagtípussal kapcsolatos problémákra terjednek ki.

  • Tőlünk vásárolt ragasztót, a kézikönyv szerint állította be a paramétereket, ennek ellenére nem kielégítő a ragasztás folyamata?

Valószínűleg olyan speciális problémával találta szemben magát, mint az időjárás hatása. Mivel a tapadást olyan látszólag mellékes tényezők is befolyásolják, mint az időjárás, valószínűleg szívesen veszi az erre a kérdésre fókuszáló konzultáció lehetőségét. E téren nagy és többéves tapasztalattal rendelkezünk, ezért nincs olyan probléma, amellyel már nem találkoztunk volna, és ne tudnánk Önnek megfelelő segítséget nyújtani.

Az Agglu által üzemeltetett oldalak használatával Ön hozzájárul a sütik használatához, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Egyetértek További infó