Hagyományos tavaszi nagytakarítás

Hagyományosan idén az AGGLU-ban megkezdtük cégünk környezetének tavaszi nagytakarítását. Mivel az egész világ április 22-én emlékezik a Föld napjáról, minden évben egy délutánt szánunk rá, és kimegyünk a mezőre, hogy megtisztítsuk az utat a Dlžina utcától Dolná Štubňán, az erdő alatt a turčianske teplicei temetőig.

Ezen a viszonylag rövid úton mindig több száz kilogramm, akár tonna hulladékot sikerül összegyűjtenünk. Valószínűleg a globális tudatosságnak, a csomagolásmentésnek és talán a rendszeres munkánknak is köszönhetően évről évre kevesebb a hulladék, amit őszintén várunk! Ennek ellenére aggasztó, hogy a gyönyörű vidéken továbbra is rendetlenséget teremthetünk, kidobhatjuk a műanyag csomagolásokat, üvegeket, kannákat vagy akár hatalmas gumikat. Az AGGL-nél igyekszünk foglalkozni ezekkel a dolgokkal, és törődünk azzal a környezettel, amelyben dolgozunk. Várjuk, hogy egyre többen járnak szemetet gyűjteni, vigyázni a környezetükre, de kevesebben vannak, akik ezt a rendetlenséget okozzák. Bolygónk még sokáig itt marad távozásunk után is, ezért védjük meg, és adjuk meg neki a megérdemelt figyelmet.

A környezetvédelem az AGGLU cégünk egyik prioritása. Többek között foglalkozunk munkakörnyezetünkben a hulladékleválasztással, energiatakarékossággal és különféle önkéntes rendezvényekkel is.

Az egész AGGLU cég nevében szeretnénk megköszönni szakképzett munkatársainknak és műszaki szolgálatainknak, hogy elvitték a hulladékot a gyűjtésbe. Meggyőződésünk, hogy egy év múlva kicsit kevesebb lesz a hulladék!


Predchádzajúci článok

Téli futó bajnokság

Ďalší článok

Téli futóbajnokság 2021/2022

Mohlo by Vás zaujímať

Téli futóbajnokság 2021/2022

21. április 2022

Olvass tovább

Hagyományos tavaszi nagytakarítás

21. április 2022

Olvass tovább

Az Agglu által üzemeltetett oldalak használatával Ön hozzájárul a sütik használatához, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Egyetértek További infó